Grans Lectors

Aquest club de lectura està destinat a aquelles persones amb una gran voluntat per llegir però que els hi ha mancat una instrucció adequada per poder-ho fer, així com per a aquelles persones nou vingudes que no estan acostumades a la tipografia occidental o que els hi costa molt fer una lectura i comprensió del text. El format de Lectura Fàcil i el grup de lectura que el formen, són un bon mitjà per a guanyar en l’hàbit lector i obtenir una fluïdesa més àgil tant en la lectura com en la comprensió.Actualment, Toni Pérez coordina aquestes sessions.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o enviant un email a b.torrelles.pf@diba.cat.

Veniu a provar!

Els dimecres a  partir de les 17:00h.

A partir del 1 de setembre del 2021 les sessions s’iniciaran a les 16:30h.

Per tal de mantenir actualitzades les llistes d’inscripció, us informem de que per a la següent temporada que s’iniciarà a l’octubre, 3 faltes seguides d’assistència a les sessions implicaran una anul·lació automàtica de la reserva de la plaça i aquesta podrà ser ocupada per altra usuari/a.

Calendari i lectures 2020/2021

Títols  i dates a comentar

Cavall del vent / Imma TubellaGener/ Abril 2021

Sin notícias de Gurb / Eduardo Mendoza.
Abril/ Juny 2021

Les esquerdes del silenci/ Jané Argenté, Sílvia Jnuy/ Setembre 2021

Luces de Bohémia/ Valle Inclán, RamónSetembre/ Novembre 2021

Valora aquesta activitat