Aquest club de lectura està destinat a aquelles persones amb una gran voluntat per llegir però que els hi ha mancat una instrucció adequada per poder-ho fer, així com per a aquelles persones nou vingudes que no estan acostumades a la tipografia occidental o que els hi costa molt fer una lectura i comprensió del text. El format de Lectura Fàcil i el grup de lectura que el formen, són un bon mitjà per a guanyar en l’hàbit lector i obtenir una fluïdesa més àgil tant en la lectura com en la comprensió.Actualment, Toni Pérez coordina aquestes sessions.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o enviant un email a b.torrelles.pf@diba.cat.

Veniu a provar!

Els dimecres a  partir de les 16:30h.

A partir del 1 de setembre del 2021 les sessions s’iniciaran a les 16:30h.

Per tal de mantenir actualitzades les llistes d’inscripció, us informem de que per a la següent temporada que s’iniciarà a l’octubre, 3 faltes seguides d’assistència a les sessions implicaran una anul·lació automàtica de la reserva de la plaça i aquesta podrà ser ocupada per altra usuari/a.

Calendari i lectures 2021/2022

Títols  i dates a comentar

Tàndem / MariaBarbal

Tàndem - Maria Barbal | Grup62Octubre/ Desembre 2021

La noia de les ovelles pigallades: Anna Plana, una pastora a contracorrent als cims del Pirineu  / Laura Gordó.
La noia de les ovelles pigallades: Anna Plana, una pastora a contracorrent  als cims del Pirineu: 3 (La Mandràgora) : Gordó Pérez, Laura: Amazon.es:  LibrosGener/ Març 2022

Filosofía en la calle: #filoretos para la vida cotidiana/ Eduardo InfanteAbril/ Maig 2022


Un home sense pàtria/ Kurt Vonnegut
Juny/ Octubre 2022

Valora aquesta activitat