Grups de Conversa

Els idiomes són una bona manera d’entendre’s amb la resta del món. Per això oferim la possibilitat de practicar aquelles llengües que creiem que són del vostre interès, ja sigui per aprendre-les o per millorar les aptituds que ja teniu.

Aquelles persones amb dificultats de comprensió lectora tenen també el seu espai al grup de Grans lectors, on s’amenitzen lectures que les persones participants transmetran als més menuts fomentant així l’intercanvi intergeneracional.

Les inscripcions es poden fer a través del següent formulari.

Per tal de mantenir actualitzades les llistes d’inscripció, us informem de que per a la següent temporada que s’iniciarà a l’octubre, 3 faltes seguides d’assistència a les sessions implicaran una anul·lació automàtica de la reserva de la plaça i aquesta podrà ser ocupada per altra usuari/a.

Actualment existeixen els següents:

Converses en anglès: Let’s Talk [online]

Tots els dilluns a partir de les 19.00h.
Dinamitza el Grup: Dolores Corpàs

 

 

Converses en francès: [online i semipresencial]

Tots els dissabtes a partir de les 10.30h.
Dinamitza el Club: Florance Bertran. En aquest curs, els usuaris podran accedir per mitjans telemàtics des de casa o, presencialment des de la biblioteca a través de la plataforma Skype.

Xerrem: català per a tothom.

Dilluns de 16.30h a 17.30h. A càrrec de Assupmció Cabré.

Tertúlies literàries

Tertúlia de Còmic. La Mondaine/ Zidrou.  12 de Juliol 2022, 19:15h.

Tertúlia de Còmic. Sàpiens: el naixement de la humanitat: una història gràfica/ Vandermeulen, D. 13 de Setembre 2022, 19:15h.

 

 

Valora aquesta activitat