Clubs de Lectura

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra ofereix una sèrie d’activitats de periodicitat regular, destinades a comentar literatura en diferents formats i idiomes. Podeu inscriure-us a través del següent formulari.

Per tal de mantenir actualitzades les llistes d’inscripció, us informem de que per a la següent temporada que s’iniciarà a l’octubre, 3 faltes seguides d’assistència a les sessions implicaran una anul·lació automàtica de la reserva de la plaça i aquesta podrà ser ocupada per altra usuari/a

Actualment existeixen els següents:

Temps de Cireres. Lectures de novel·la, es fa els últims dijous de cada mes a partir de les 19.00h. Dinamitza el Club: Sílvia Llorente
LitLove. Lectures en anglès, es fa els últims divendres de cada mes a partir de les 19.00h. Es fa online.
Dinamitza el Club: Dolores Corpàs
L’Ocell del temps. És el club del còmic. Es fa els segons dimarts de cada mes a les 19.15h. Es fa online.
Dinamitza el Club Cristina Plaza
Llegir el Teatre. Espai dramatúrgic. Es fa els darrers dimecres de cada mes a partir de les 19.15h. Dinamitza el Club Empar Riera.

Club de lectura conscient i mindfulness. Activitat virtual dirigida per Montse Bordàs i portada a terme els segons dijous de cada mes de manera virtual de 18 a 20h.

 

Vins a l’òpera? Els primers dimecres bimensualment a les 18.30h.  Albert Galceran, expert en òpera, gràcies a la col·laboració del Liceu, ens oferirà els secrets que amaga aquest art. Les explicacions s’acompanyaran amb el tast d’una copa de vi DO català.

Club de lectura Only Online, els tercers dimecres de cada mes, a partir de les 19h. Les sessions es realitzaran a través de la plataforma de Vídeo conferències Zoom.

Grans Lectors. Tots els dimecres a partir de les 16:30h. les lectures en veu alta a la biblioteca. A càrrec de Toni Pérez.