Llegir el Teatre

Llegir el teatre és un projecte de col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per impulsar clubs de lectura sobre textos teatrals a les biblioteques públiques, en què es treballen alguns dels principals textos que es poden veure al TNC.

Els participants del club es reuneixen últims dimecres de cada mes a les 19.15h. per intercanviar opinions i lectures sobre els vuit textos teatrals que llegiran al llarg de la temporada, acompanyats de la conductora Empar Riera, que aportarà materials complementaris sobre els textos i els muntatges teatrals amb l’objectiu de propiciar una aproximació que situï la importància de cada obra en el seu context general.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o també enviant un email a: b.torrelles.pf@diba.cat.

Per tal de mantenir actualitzades les llistes d’inscripció, us informem de que per a la següent temporada que s’iniciarà a l’octubre, 3 faltes seguides d’assistència a les sessions implicaran una anul·lació automàtica de la reserva de la plaça i aquesta podrà ser ocupada per altra usuari/a.

Calendari i lectures 2020/ 2021

Títols i dates del Club de lectura Títols i dates del Club de lectura

L’Hèros /  Rusiñol,S
Guia de lectura
27 / Gener/ 2021

La nit de la iguana/ Williams, T.
Guia de lectura
24 / Febrer/ 2021

La font de la pòlvora/ García, Ll.Guia de lectura
30 / Març/ 2021

Galatea / Sagarra,  J.M.Guia de lectura
28/ Abril/ 2021

 

L’empeadriu del paral·lel /Cunillé, Ll.Guia de lectura
26/ Maig/ 2021

Encara hi ha algú al bosc /  Ricard, Anna M.
Guia de lectura
30/ Juny/ 2021

A nosaltres ens era igual /Tornero, H.
Guia de lectura

27/ Octubre/ 2021

Prostitució /  Boronat, A.
Guia de lectura
24/ Novembre/ 2021

Valora aquesta activitat