Llegir el Teatre

Llegir el teatre és un projecte de col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per impulsar clubs de lectura sobre textos teatrals a les biblioteques públiques, en què es treballen alguns dels principals textos que es poden veure al TNC.

Els participants del club es reuneixen últims dimecres de cada mes a les 19.15h. per intercanviar opinions i lectures sobre els vuit textos teatrals que llegiran al llarg de la temporada, acompanyats de la conductora Empar Riera, que aportarà materials complementaris sobre els textos i els muntatges teatrals amb l’objectiu de propiciar una aproximació que situï la importància de cada obra en el seu context general.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o també enviant un email a: b.torrelles.pf@diba.cat.

Per tal de mantenir actualitzades les llistes d’inscripció, us informem de que per a la següent temporada que s’iniciarà a l’octubre, 3 faltes seguides d’assistència a les sessions implicaran una anul·lació automàtica de la reserva de la plaça i aquesta podrà ser ocupada per altra usuari/a.

Calendari i lectures 2021/ 2022

Títols i dates del Club de lectura Títols i dates del Club de lectura

La casa del dolor/Víctor Sánchez
26 / Gener/ 2022
Guia de lectura

El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai23 / Febrer/ 2022
Guia de lectura

Macbett/Eugène Ionesco/Ramón Simó
30 / Març/ 2022
Guia de lectura

El pes d’un cos/Victoria Szpunberg
27/ Abril/ 2022

Guia de lectura

 

Els homes i els dies/ David Vilaseca

25 / Maig/ 2022
Guia de lectura

Alba o el jardí de les delícies / Marc Artigau
29/ Juny/ 2022
Guia de lectura

   

Valora aquesta activitat