Serveis

A partir del 15 de Març 2021 a la biblioteca es podrà assistir a activitats amb una aforament limitat al 50%.

Des del mes de Gener del 2021 la biblioteca obre les restriccions i passa a estar en fase de represa.

A partir de dilluns 23 de novembre, els serveis de la biblioteca es tornen a ampliar. De moment seran els següents:

De moment les activitats presencials no es podran realitzar, seguint la resolució 2983/2020 del 21 de novembre de 2020.


 

NOVA SITUACIÓ EN MOTIU DE LES MESURES PREVENTIVES MUNICIPALS DEL CORONAVIRUS (COVID-19)

Des del 30/10/2020 les noves mesures restrictives per tal d’aturar la COVID-19, han provocat que les biblioteques haguem d’aturar de nou l’activitat habitual. Això implica, que la presencialitat es restringeix a l’ús de servei de préstec i retorn de documents. La resta de serveis oferits, com activitats, cursos, formació o clubs de lectura i de conversa, quedaran restringits a sessions online. La nova situació obliga a tornar a la FASE- 1 fins a nou avís per part de les autoritats reguladores de la sanitat a Catalunya (PROCICAT).

De moment, el servei presencial al que es dona accés és el de préstec i sempre amb cita prèvia: Demaneu aquí la vostra cita prèvia.

INFORMACIÓ EN MOTIU DE LES MESURES PREVENTIVES MUNICIPALS DEL CORONAVIRUS (COVID-19)

Nova normativa de reobertura de biblioteques.  A partir del 3 de juliol s’ha superat la Fase 3 hi haurà algunes accions cap a la nova normalitat. Algunes característiques d’aquesta nova fase són:

  • La sala infantil quedarà oberta al públic, però els menors de 7 anys, aniran acompanyats d’un adult.
  • En qualsevol cas, la col·lecció es servirà sota demanda. Això vol dir que, aquells documents que es vulguin consultar, s’hauran d’agafar en préstec per motius de seguretat i tornar-los a la bústia de retorn, tal i com s’estava fent fins ara.
  • Per a qualsevol aclariment, consulteu al personal de la biblioteca.

 

Des del dilluns dia 29 de juny, a la biblioteca passem a la Fase 3. Aquesta fase implica respecte a l’anterior, que es pugui fer servir la biblioteca com a Sala d’estudi, és a dir, sempre que es guardin les distàncies de seguretat, es podrà utilitzar el servei bibliotecari per estudiar. De moment no hi ha accés a la col·lecció, per a això, cal que us adreceu al personal de la biblioteca, que serà qui us aproparà l’obra/es sol·licitada/es. També, com a novetat, es podrà assistir a activitats, sempre i quan es respecti el 50% de l’aforament de cada espai i es compleixi la distància d’1,5m. de seguretat. De moment, l’ús de la mascareta serà obligatori en aquells espais on no es pugui garantir la distància abans citada.

Aquest dilluns 22 de juny, la biblioteca inicia la Fase 2. Restant a l’espera del que es redacti el Pla sectorial per part de la Generalitat de Catalunya, a la biblioteca es mantenen les mesures d’higiene per poder accedir a l’equipament. Us adrecem les noves obertures: bàsicament: consulta a sala de documents exclosos de préstec i, es poden reservar ordinadors d’Internet i + (sempre garantint una distància mínima de 1,5 m.). Les mesures preventives adoptades durant la Fase I, continuaran vigents. 

La biblioteca municipal Pompeu Fabra torna a obrir amb garanties d’higiene i seguretat necessàries per poder  restablir de manera gradual els serveis habituals.
En aquestes primeres fases, l’obertura es realitzarà esglanoadament, adaptant horaris i restringint l’accés i els serveis, amb les condicions que us detallem a continuació:

Fase 1: a partir del 8 de juny. Es realitzaran retorns de documents a través de la bústia i s’atendran consultes telefòniques i telemàtiques per al servei de préstec amb cita prèvia, així com consultes bibliogràfiques. Demaneu aquí la vostra cita prèvia.

Carnet de les biblioteques

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra ofereix tot un univers de serveis pensats per a tots els públics i centrats en el préstec, informació, accés a noves tecnologies, aprenentatge i entreteniment. En qualsevol cas, per poder gaudir-ne d’aquests serveis has de tenir el carnet de les Biblioteques públiques .

Préstec de tauletes a les biblioteques.

    • A partir del mes de març del 2019 s’estableix un nou servei de préstec de tauletes a l’interior de les biblioteques. Aquestes no es poden treure de l’equipament, però són eines de suport per a la consulta de recursos digitals. Les pautes per al seu ús les podeu consultar al següent enllaç.
      Reserva ara la Tauleta o l’Ordinador portàtil.
<

Impressions des del portàtil a les biblioteques.

Altres serveis.