Vins a l’Òpera?

Nou club de lectura en el que us proposem apropar-vos a l’òpera de la ma del formidable comunicador i entès en la matèria Albert Galceran, especialista en música clàssica i òpera, amb una llarga experiència en mitjans de comunicació: COMRàdio (Moments d’òpera); Betevé (Àrtic); RAC1 (Món a RAC1); Catalunya Ràdio (Joves clàssics i Homes clàssics); TV3 (Tot és nou) entre d’altres. Des del 2016/17 coordina els continguts dels programes de mà del Gran Teatre del Liceu.

Aquestes explicacions es podran complementar amb la lectura prèvia dels llibres que el propi Liceu recomana per a cada òpera. S’ha de dir que totes les òperes explicades estaran dins del programa que es representarà al Liceu en la temporada 2021/2022. A més, tindrem l’oportunitat d’anar a una de les òperes a un preu molt econòmic i el propi Albert, podrà fer una visita guiada el dia que es vagi al Liceu.

Però aquí no acaba tot ja que, mentre escoltem i aprenem de la mà del Sr. Galceran, podrem tastar una copa de vi DO català que es presentarà a l’inici de cada sessió.

Vins a provar?

Vins a l’òpera?

Les sessions es faran el primer dimecres dels mesos seleccionats a les 18:30h.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o enviant un email a b.torrelles.pf@diba.cat.

Per tal de mantenir actualitzades les llistes d’inscripció, us informem de que per a la següent temporada que s’iniciarà a l’octubre, 3 faltes seguides d’assistència a les sessions implicaran una anul·lació automàtica de la reserva de la plaça i aquesta podrà ser ocupada per altra usuari/a.

Calendari i lectures 2021/2022

Títols  i dates a comentar

Presentació de l’activitat a càrrec de Pol Avinyó crçitic d’òpera i i Toni Pérez director de la biblioteca
Novembre 2021

Riggoleto/ Verdi. Cometada per Albert Galceran
01/12/2021

Pelleas et Mélisande. Comentada per Albert Galceran
02/02/2022

Trilogia de Mozart- Da Ponte. Comentada per Albert Galceran
06/04/2022

Wozzeck. Comentada per Albert Galceran1/06/2022

Valora aquesta activitat